Hirdetés

Spiritfarer és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Újabb közismert játékot játszhatnak további költségek nélkül a Netflix előfizetői.

Hirdetés

Folytatódik a Netflix játékkínálatának heves bővítése, hol teljesen új játékok, hol más platformokra már megjelent címek gyarapítják az előfizetők számára további költségek nélkül elérhető kínálatot. A szolgáltató nagyon hisz ennek létjogosultságában, már csak a felhasználóknak kell észrevenniük, hogy az appban legörgetve ott a teljes lista - persze csak mobilon. Ha még nem tettétek, görgessetek, de előbb itt haladjatok lejjebb, hogy lássátok a nem netflixes újdonságokat is.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Spiritfarer Netflix Edition (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Más platformok után mobilokon is elérhető a Spiritfarer, amiben hajót kell építenünk, majd lelkekről gondoskodnunk és átjuttatnunk őket a túlvilágba. Pihentető, megható, egészen érdekes és egyedi, PC-n és konzolokon magas pontszámokat kapott.

További mobiljáték megjelenések

Alpaca Farm (iOS, Android) - ingyenes

Despot's Game (iOS, Android) - ingyenes

Giant Monster War (iOS, Android) - ingyenes

Lost Bits (iOS, Android) - 1290 Ft / 1190 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)