Hirdetés

SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A nagy sikerű, SpongyaBob-os remake már mobilokon is elérhető.

Hirdetés

A THQ Nordic valószínűleg nem számított akkora sikerre, mint amit az egyébként egészen jó SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated aratott - alighanem sikerült megalapozni egy folytatásnak is, miután egymillió példányt értékesítettek rövid idő alatt, de annyira még ne szaladjunk előre. Most a mobilos változatoknak örülhetünk, amiknek az ára is baráti; akinek SpongyaBobék víz alatti kalandjai nem fekszenek, találhat mást az alábbi listán. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (iOS, Android) - 3290 Ft / 3299 Ft

Teljes egészében élvezhetjük iPhone-okon, iPadeken, Apple TV-n, valamint androidos okostelefonokon és táblagépeken az eredetileg 2003-ban megjelent, majd tavaly felújított SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottomot, amiben SpongyaBob és barátai robotok támadásától védik meg Bikinifenék lakóit. Számos ismerős karakter feltűnik, miközben ugrándozunk, és kemény bossharcokban is részt kell vennünk. Jó móka, úgyhogy ha kicsit is kedves a szíveteknek a franchise, ne hagyjátok ki ezt sem!

További mobiljáték megjelenések

Cookie Run: Kingdom (iOS, Android) - ingyenes

Dadish 2 (iOS, Android) - ingyenes

Dangle Dash (iOS) - ingyenes

Flipon (iOS, Android) - 1090 Ft

Sleepin' Guy (iOS) - 1090 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)