Hirdetés

Spongya Tudor - nem csak a Pokémonokra függtek rá a gyerekek

|

A Spongyabob Kockanadrág készítői egy érdekes interaktív elemet csempésztek be a rajzfilmsorozat újabb részeibe, ami eddig úgy tűnik, be is jön a nézőknek, akik követik Bikinifenék lakóinak kalandjait.

Hirdetés

A mobileszközök még könnyebbé teszik a gyerekek számára, hogy beletanuljanak a különböző digitális eszközök használatába, most pedig egy új okuk van, hogy elkérjék a szülők okostelefonját.

Ugyanis a Spongyabob Kockanadrág legújabb részeinek többsége egy új, interaktív elemet is tartalmaz, aminek során a sorozat szereplői kérdéseket tesznek fel a lurkóknak. Nekik pedig a Spongya Tudor mobilos alkalmazásban kell válaszolniuk, ami nem kis részben épít a nézők versenyszellemére is. Az alkalmazás, amit már 37 ezren letöltöttek, ugyanis elárulja, ha a pontszámod alapján a top 3-ban vagy, ez alapján pedig nyereményeket is bezsebelhetnek  a játékosok, mint például ezt a Spongya Bobos gitárt, ami kiváló kifogás lenne, hogy hamisan elénekeljük a főcímdalt.

Bár amennyire észrevettem, a kérdések főleg a sorozatra vonatkoznak, de ha a készítők okosan csavarják meg a dolgot, még a lurkók számára hasznos tudást is átadhatnak az alkalmazással, ami elég király lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)