Hirdetés

A Square Enix új játéka egy mobilos kincsvadász RPG

|

Még idén tavasszal megjelenik iOS és Android eszközökre a Last Idea című móka.

Hirdetés

A Last Idea egy kincsvadász történetét meséli el, aki belefut egy titokzatos lányba. A hölgyet egy rakás szörny támadja meg a sztori elején, és nekünk kell megmentenünk őt a biztos haláltól.

Hirdetés

A titokzatos lány amnéziától szenved, de remélhetőleg visszaszerezhetjük majd az emlékeit kalandjaink során. Mi alakítjuk a kincsvadászt, aki társak oldalán járhatja majd be a világot és kergetheti majd a végtelen gazdagságot.

A Square elmondása szerint az egész cucc egy könnyen irányítható akció-RPG lesz, aminek a karaktereit egyébként az a Gaou rajzolja majd, amelyik többek között a Fire Emblem Heroes hőseinek egy részéért is felelős.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, de jelenlegi tervek szerint valamikor idén tavasszal érkezik iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)