Hirdetés

Star Wars: Assault Team - a kártya legyen veled

|

Újabb Star Wars játék érkezik a Disney Interactive és a Lucas Arts műhelyéből. Ezúttal kártyákkal menthetjük meg a galaxist.

Hirdetés

Megvolt az első mobilos Disney-féle Star Wars játék a Tiny Death Star képében. Mi jön most? Hát egy következő mobilos cím. A Star Wars: Assault Team egy körökre osztott stratégiai játék, melyben a jól ismert szereplőket irányíthatjuk majd.

Kártyajáték-szerű csaták várnak, melyekhez össze kell gyűjtenünk majd a Star Wars univerzum ikonikus karaktereit, és okosan használva őket, le kell győznünk minden ellenfelünket. Küldetéseink közben bejárjuk majd a messzi-messzi galaxis minden zegzugát, tehát az eredeti trilógia jól ismert helyszíneit is. Persze egy ez kártyajáték, ehhez mérten az előző mondat kb. annyira fontos és meghatározó tartalmi elemre hívja fel a figyelmet, mintha a pókerben az osztó hölgy mellméretét taglalnánk. Végül is ad valamit az élményhez.

Az Assault Team egyelőre csak bizonyos régiókban elérhető, de idén tavaszra már minden iOS és Android felhasználóhoz eljut. Érzem a rezgést az Erőben, hogy mennyire izgatottak lettetek ettől a bejelentéstől, de be kell látnunk: a kártyajátékok virágkorukat élik, főleg mobilon. Egy jó Star Wars kártyajáték azért nem hangzik annyira rosszul. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)