Hirdetés

Han Solo főszereplésével találkozik a Star Wars és a Contra

|

A Konami Star Wars mobiljátékában ideiglenesen helyet kap egy különleges játékmód, amiben a Csillagok háborúja a kiadó klasszikus akciójátékával keveredik.

Hirdetés

Tegnap érkezett egy egészen új Star Wars mobiljáték, de nem csak ezért lehet érdemes telefonon játszania a széria rajongóinak. A korábban megjelent gyűjtögetős kártyajáték, a Star Wars: Force Collection ugyanis egy érdekes új móddal bővült.

Mivel a játékot a Konami készítette, a szintén hozzájuk fűződő NES-es klasszikust, a Contrát is belefűzték egy ideiglenesen elérhető móddal. A minijátékban Han Solo felett vehetjük át az irányítást, hogy négy pálya erejéig darabokra lőjük  a birodalmiakat. Az Operation: Going Solo nem csak a Contra irányítását és a 2D-s lövöldözést vette át, hanem úgy tűnik, klasszikushoz hasonló powerupokat is kapunk. A mód csak limitált ideig lesz elérhető, de aki teljesíti, néhány menő kártyát is kaphat jutalomként a Star Wars: Force Collectionben.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)