Hirdetés

Star Wars: Galaxy of Heroes - megjelent a játék, indulhat a körökre osztott harc

|

Végre megérkezett az a mobilos Star Wars cím, amibe valószínűleg a messzi messzi galaxis összes rajongója bele fog pakolni jó pár játékórát.

Hirdetés

Az Electronic Arts az idei E3-on mutatta be a Star Wars: Galaxy of Heroes-t, azt a mobiljátékot, melyben a Star Wars-univerzum legnépszerűbb hőseit és gonosztevőit küldhetjük csatába. Nos, nem kell tovább várnotok a mobilos Star Wars mókára, hiszen már tölthető Anroidra és iOS-re is a Galaxy of Heroes.

A játék több mint 60 legendás Star Wars karaktert tartalmaz (például Luke Skywalker, Darth Maul, Ahsoka Tano, és Dooku gróf is megszerezhető), belőlük állíthatjuk össze csapatunkat, ami majd körökre osztott harcok során mérkőzik meg ellenfeleinkkel. A karaktereket fejleszthetjük és felszerelési tárgyakkal is telepakolhatjuk. Ez persze sokkal gyorsabban megy, ha költeni is akarunk az amúgy teljesen ingyenes Star Wars: Galaxy of Heroes-ra. Helyszínek tekintetében is változatos felhozatalt kínál a játék, harcolhatunk a Hoth, Bespin, Tatooine, és Coruscant bolygókon is. Az egyjátékos küldetéseken felül lehetőség van PVP csatákra, melyekben a többi játékossal akaszthatjuk össze a fénykardunkat. Bőven lesz tehát mivel elütni az időt, miközben a villamoson zötykölődik az ember és fejben pörgeti vissza a napokat Az ébredő Erő bemutatójáig.

Ti kipróbáljátok majd a Star Wars: Galaxy of Heroes-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)