Hirdetés

Star Wars: Knights of the Old Republic II és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az ünnepek alatt sem dőltek az újdonságok, de a Doodle Jump 2 és a KOTOR 2 önmagában elég.

Hirdetés

Remélhetőleg az elmúlt néhány napban mindenki tudott időt tölteni a családjával, és miután beütött a kajakóma, mindenki talált valami olyan elfoglaltságot, amivel vagy magát szórakoztathatta, vagy a többiekkel együtt mókázhatott.

A mobiljátékok ilyenkor is segítenek, de akkor is jól jönnek, ha valahogy át kell vészelni az év utolsó napjait. Nincs már sok hátra, az alábbi játékokkal tudunk segíteni, hogy könnyebb legyen.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Doodle Jump 2 (iOS) - ingyenes

A Doodle Jump első változata 2009-ben jelent meg, egyike volt azon játékoknak, amik népszerűvé tették a mobiljátékozást. Most itt a számozott folytatása, ami új világokat, kihívásokat, és szörnyeket hozott - nincsenek tehát óriási újdonságok, de ha az eredetit szerettétek, ezzel nosztalgiázhattok.

Star Wars: KOTOR II (iOS, Android) - 5490 Ft

Mobilon is egészen élvezetes volt a Knights of the Old Republic, jól is fogyott, ezért az Asypr Media elkészítette a második rész portját. Mostantól a teljes KOTOR 2-t magunkkal vihetjük és végigjátszhatjuk; aki próbálta már, tudja, hogy fantasztikus, aki meg nem, de vágyik egy jó RPG-re, és úgy érzi, mobilon vagy tableten akar játszani, annak itt a lehetőség.

A cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)