Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - az új kiegészítő és javítás tartalma, trailerrel

|

Hogy ne csak bánatos gondolataink legyenek, ha a LucasArts neve merül fel: a Star Wars: The Old Republic él és új tartalmakkal bővül.

Hirdetés

Még fáj a szíve a Star Wars iránt rajongó játékosoknak a LucasArts bezárása után is, de a Régi Köztársaság online lakosságának azért szolgálhatunk egy pozitív hírrel, na meg egy informatív új trailerrel.

Kijött ugyanis a Star Wars: The Old Republic 2.0-ás javítása, amely az új kiegészítő, a Rise of the Hutt Cartel megjelenés előtti alapozást teszi lehetővé. A Scum and Villainy patch több új dolgot is hoz a játékba, például nagyobb nehézségű küldetéseket és új képességeket is. Tessék itt megtekinteni:

A fenti trailer ugyan jó vizuális bemutatót tart a kiegészítő és az update által behozott új dolgokról, de ha valakit érdekel a részletes, teljes lista, íme, tessék, jó tanulmányozást: Rise of the Hutt Cartel & Scum and Villainy. A BioWare, az EA és a LucasArts készült együttműködéséből született free-to-play MMO tehát még él, és a fejlesztők gondoskodnak játékosaikról. Legalább valami jó is történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)