Hirdetés

Mobilokra jön a Stardew Valley

|

Még ebben a hónapban magunkkal vihetjük a farmgazdálkodós játékot.

Hirdetés

Más platformokon már óriási sikert aratott ConcernedApe játéka, de tökéletes helye van okostelefonokon és táblagépeken is.

Hirdetés

A Stardew Valley-t a The Secret Police csapata ülteti át először iOS-re, majd nem sokkal később Androidra. Természetesen az irányítást teljes mértékben érintőképernyőre optimalizálják, a kezelőfelületet pedig úgy alakítják át, hogy kisebb képernyőkön is kényelmesen használható legyen. A PC-sek átvihetik mentéseiket, és onnan folytathatják a gazdálkodást, ahol korábban abbahagyták. Az iOS-es változat október 24-én jelenik meg és 2990 forintba fog kerülni, az androidosnak egyelőre nincsen dátuma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)