Hirdetés

Stellaris: Galaxy Command - a Paradox tudja, hogy hibázott, de nem adja fel

|

A játék 24 óráig sem volt elérhető, de a kiadó nem ábrándult ki a mobilos piacból.

Hirdetés

A múlt héten megjelent a Stellaris: Galaxy Command bétája, és viszonylag hamar kiderült, hogy a fejlesztéssel megbízott Gamebear lenyúlt pár dolgot a Halo játékokból. Miután erre a felhasználók rávilágítottak, a Paradox lépett, és eltávolította a játékot.

Hirdetés

A hétvégi PDXCON-on természetesen szóba került az eset. Ebba Ljungerud, a kiadó vezetője elmondta, hogy az egész szituáció elcseszett, viszont úgy gondolják, maga a játék jó volt, és továbbra is szeretnének mobilon próbálkozni. A Gamebear nagyon elhivatott, de sokat kell még dolgozniuk. Ljungerud szavaiból az volt kivehető, hogy folytatják az együttműködést, talán mostantól egy kicsit komolyabb felügyelettel. Annyi biztos, hogy mind konzolos, mind mobilos játékaik fejlesztésével külsősöket fognak megbízni, mert ők a PC-hez értenek, és nem akarják átterelni kiváló munkát végző csapataikat más platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)