Hirdetés

Stranger Things 3: The Game - konzolok után iOS-re és Androidra is befutott

|

Az előző mobilos játékhoz képest kicsit nagyobb hangsúly került a beat'em up elemekre, de még mindig visszaadja a hamisítatlan Stranger Things hangulatot.

Hirdetés

Ha a harmadik évad lezárultával még mindig nem csillapodott bennetek a Stranger Things hiány, és az évadok újrapörgetése sem enyhíti a szenvedést, akkor itt egy újabb lehetőség, hogy egy kicsit visszatérhessetek Hawkins utcáira, felvenni a harcot az Upside Down és az orosz titkosszolgálat jelentette fenyegetéssel.

Hirdetés

A BonusXP fejlesztőcsapat Twitteren osztotta meg, hogy Androidra és iOS-re is begördült a harmadik évadhoz készített pixelgrafikás adaptáció. A játék egyébként nagyjából az új évaddal együtt jelent meg konzolokra, azt azonban sokan furcsállották, hogy telefonon miért nem próbálhatjuk ki, hiszen a második évad előtt megjelent részhez képest sok előrelépés nem történt a grafikailag. A játékmenet kissé a beat'em up stílus irányába tolódott, de a világ ugyanúgy bejárható, azonban most már 12 játszható karaktert kapunk, természetesen mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik. 

Ha szerettétek az első részt, akkor ezt is érdemes kipróbálni, 1799 Ft-ért találjátok meg az App Store-ban és a Google Playen, ami egész elfogadható ahhoz képest, hogy Nintendo Switchen háromszor ennyiért juthattok csak hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)