Hirdetés

Stranger Things: The Game - megjelent a hivatalos játék

|

Egy ingyenes szerepjátékkal hangolódhatunk a Stranger Things második évadára.

Hirdetés

Október 27-én kerül fel a Netflix eddigi egyik legsikeresebb sorozata, a Stranger Things második évada, ami az elsőnél sötétebb, horrorisztikusabb lesz. Így vagy úgy, nagyon várjuk már, és ha ti is így vagytok vele, mindenképp töltsétek le a Stranger Things: The Game-et.

Hirdetés

Aki mindent eltartott kisujjal kritizál, azt zavarhatja, hogy a '80-as években, amikor a sorozat játszódik, a játékok még nem így néztek ki, de lendüljünk ezen túl hamar. A játékban bejárhatjuk Hawkinst és az Upside Downt (vagy a Tótágast, ahogy magyarul hívják), összesen tíz órányi tartalmat pakoltak bele. Hét karaktert irányíthatunk, több mint 30 questet teljesíthetünk, 6 dungeonben barangolhatunk, és ha összegyűjtük a gyűjtögetnivalókat, akár extra jeleneteket is megnézhetünk a második évadból, vagy feloldhatunk új tartalmakat. A legjobb, hogy mindez teljesen ingyenes, nincsenek rejtett mikrotranzakciók vagy haladást lassító tényezők, csak letöltjük, játszunk, amíg kedvünk tartja, örülünk, hogy a Netflix nem ebből akar meggazdagodni. iOS-re innen, Androidra innen szerezhetitek be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)