Hirdetés

Street Fighter: Duel és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Érdekes mobiljátékkal bővült a Street Fighter franchise.

Hirdetés

Nem sok olyan spin-offot tudnánk felsorolni, amely valamilyen nagy sikerű franchise mobilos mellékága, és hosszú időn át képes volt fennmaradni, neadjisten kifejezetten sikeres lett. Próbálkozások azért vannak szép számmal, de bukások is: a közelmúltban egy Uncharted játék és az Apex Legends Mobile is elhalálozott.

Most a Capcom a Street Fighterrel próbálkozik mobilon, de a Duel nem egy verekedős játék - már csak emiatt is érdekes. Emellett külön említést érdemel még az itthon is nagy sikert aratott Unmatched társasjáték-sorozat digitális változata, ami ugyancsak az elmúlt napokban futott be.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Street Fighter: Duel (iOS, Android) - ingyenes

A Street Fighter: Duel fejlesztői igyekeztek a lehető legtöbb jelölőnégyzetet kipipálni, ugyanis a játék egy kártyás, stratégiai, szerepjáték és clicker elemekkel is tarkított mobilos cím. Hőseinket fejleszthetjük, ügyesen összeállított csapatokkal PvP és PvE módban is diadalmaskodhatunk, és QTE-k során vethetjük be a legdurvább mozdulatokat. Ryu és Ken kalandokba bonyolódnak, egy őrületes összeesküvésre derül fény a sztoriban.

További mobiljáték megjelenések

Beecarbonize (iOS, Android) - ingyenes

CrimeTrip (iOS, Android) - ingyenes

Gobble It (iOS, Android) - ingyenes

Limbus Company (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)