Hirdetés

Street Fighter IV - új változatban jön mobilokra

|

A Capcom korábban már kiadta iOS-re a verekedős játékot, de most elkészítik a felfrissített Street Fighter IV: Champion Editiont.

Hirdetés

Aki verekedős játékkal játszana mobilon, az valószínűleg letöltötte a közelmúltban az Injustice 2-t, de nyáron egy más játékmenetű játékot is beszerezhettek - legalábbis iOS-t használó telefonokra és tabletekre.

A Champion Editionnel a korábbi hordozható változatnál jobb grafikát kapunk, bekerül a szélesebb kijelzőjű készülékek támogatása, illetve három további karakter lesz játszható, Poison, Ibuki és Dundley triójával együtt pedig 25 fősre nő a névsor. Aki szeretne, az MI ellen vagy online meccsekben is használhatja a képernyőn helyet kapó virtuális kontrollert, amin billentyűkombinációkat és rövidítéseket is használhatunk. Ha nem szeretnénk, hogy az ujjaink kitakarják a játékteret, van alternatívánk, hiszen a Street Fighter IV: Champion Edition támogatja a külső kontrollerek használatát is.

Több részletet viszont nem árult el a Capcom, így a játék megjelenési dátumát és árát nem ismerjük és azt sem tudjuk még, mennyire áll majd közel a látványvilág az eredeti konzolos kiadásokhoz. A korábbi mobilos változat alapján azért lehet sejtésünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)