Hirdetés

Super Mario Run - már fel lehet iratkozni az androidos verzióra

|

Nem tudjuk, mikor jelenik meg a Super Mario Run androidos változata, de aki nagyon várja, regisztrálhat értesítésért.

Hirdetés

Az iOS-felhasználók közül nagyon sokan voltak kíváncsiak a Nintendo első igazi okostelefonos játékára, több mint 50 millióan töltötték le egy hét alatt. Sokan azonban elvesztették érdeklődésüket, és nem fizették ki a játék teljes árát.

Az androidos tábor alapvetően is kevésbé hajlamos fizetni (ezért is van az iOS-hez képest több olyan játék, ami ingyenesen játszható, de hirdetések jelennek meg benne, vagy ingyen kipróbálható, és utána kell fizetni érte), úgyhogy a Nintendo valószínűleg nem tőlük reméli a sikert. Ennek ellenére nem hagyja ki őket a buliból, és várhatóan a jövő év első hónapjaiban kiadja a Super Mario Runt a platformra. Az előregisztráció ma megindult, ha megnyomjátok a gombot, értesítést kaptok, ahogy a játék elérhető lesz. Mi is szólni fogunk persze, de biztos ami biztos, ha érdekel titeket, jelezzétek a Google Play-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)