Hirdetés

Super Mario Run - kiderült, mikor érkezik Androidra

|

Eddig ugyan csak az iOS-felhasználók élvezhették az egy ujjal is irányítható Mario kalandot, de kedvenc vízvezeték szerelőnk hamarosan Androidra is megérkezik.

Hirdetés

Bár a Nintendo kísérletet tett arra, hogy elmagyarázza, miért csak iOS-re jelent meg első körben az új Super Mario Run játék, az Androidos eszközökkel rendelkezőket ez cseppet sem vigasztalta. 

Mostanra azért már várható volt, hogy nem kell sokáig várunk Mario újabb platformon való debütálására, hiszen már regisztrálni is lehetett rá. Nemrég pedig végre közzétett a Nintendo egy Twitter bejegyzést, amiben ha a pontos dátumot nem is, de legalább a megjelenés hónapját kitűzte. Eszerint március folyamán számíthatunk Androidon a Super Mario Run-ra.

Ti várjátok már, hogy Androidos készülékeken is ugrándozhassatok bajszos pajtásunkkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)