Hirdetés

Super Mario Run - elég furcsa lett az élőszereplős trailer

|

Hamarosan érkezik iOS eszközökre az első, igazi Super Mario játék, sőt ma a demó is elérhetővé válik. Ennek örömére pedig egy élőszereplős trailert is kaptunk.

Hirdetés

Nemrég megnézhettük, hogy milyen játék közben a Super Mario Run, még ma megkapjuk a demót, most pedig azt is láthatjuk, hogy milyen az, amikor nem csak Mario fut. Alapvetően el szoktak kapni az élőszereplős trailerek, de ez egy picit furább lett, mint amennyire kellett volna.

Mindenesetre a videóban pontosan az történik, mint a játékban: futás. Emberek a világ minden táján rohangálnak, ugrálnak, és úgy csinálnak, mintha elkaptak volna agy Dragonite-ot az utcán. Mondjuk ez legalább annyira valószínű, minthogy mi rohangálás közben Super Mariózzunk.

A Super Mario Run december 15-én érkezik iOS 8.0 kompatibilis telefonokra és táblagépekre. Az alkalmazás ingyenesen letölthető lesz, de a játék nagy részéhez ki kell majd fizetni a 9,99 eurós belépőt. A játék demó verziója a mai nap folyamán válik elérhetővé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)