Hirdetés

Super Mario Run - végre jön Androidra is

|

Végre napra pontos dátumot kapott az androidos verzió, de az iOS-es felhasználóknak is van egy örömhírünk. Rengeteg új tartalmat fog kapni a játék.

Hirdetés

Eddig csak azt tudtuk, hogy márciusban fog megjelenni a Super Mario Run android verziója, de ma végre pontos dátumot kaptunk. Aki velem együtt nyomogatta az F5-t a Google Playen, az most megnyugodhat. Jövő héten érkezik.

A pontos megjelenési dátum március 23., tehát jövő hét csütörtök. A játék egyébként a 2.0-s verzióval fog befutni, ami rengeteg extrát hoz minden platformra.

A frissítés több új játszható karaktert is elérhetővé tesz, és bemutatja a Bowser's Challenge-t, ennek teljesítésével az ingyenes játékosok feloldhatják a World 1-4-et.

A Super Mario Run iOS verziója decemberben jelent meg. Aki kifizeti a 10 eurós árat az hozzáférhet 24 pályához, a Toad Rally játékmódhoz, és a Kingdom Builderhez, a többiek egy demó szintű élményt kapnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)