Hirdetés

Már 78 millió letöltésnél jár a Super Mario Run

|

A Nintendo első nagy mobiljátékát rengetegen töltötték le, de ahogy sok hasonló esetben lenni szokott, sokan csak az ingyenes játéklehetőséggel éltek.

Hirdetés

Tegnap tartotta legfrissebb pénzügyi beszámolóját a Nintendo, aminek kapcsán szóba került a japán kiadó még viszonylag friss mobilos vállalkozásának első zászlóshajója is. A Super Mario Run pedig rövid idő alatt is egészen jó számokat produkált.

A december 15-ei megjelenés óta iOS-re már 78 millióan letöltötték a játékot, de ahogy korábban már piaci elemzők rámutattak, csak a felhasználók viszonylag kis százaléka vette meg a teljes változatot. Nagyjából a játékosok öt százaléka, azaz négymillió gamer volt hajlandó fizetni a teljes Super Mario Run élményért. Ezeken az adatokon tovább javíthat a platformer tavaszi androidos megjelenése, de a Nintendónak vannak további mobilos tervei is: a nemrég elhalasztott Animal Crossing adaptáció mellett a Fire Emblem Heroes is érkezik hordozható eszközökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)