Hirdetés

Super Mario Run - végre olcsóbb lesz, hatalmas frissítés jön

|

Korlátozott ideig féláron oldhatjuk fel a Super Mario Run teljes változatát, és sok új tartalmat élvezhetünk.

Hirdetés

Pár hete egy kicsit megijedtünk, amikor a Super Mario Run eltűnt az App Store-ból, de szerencsére azóta visszakerült, és a Nintendónak további tervei vannak a játékkal. 

Hirdetés

A következő például az, hogy szeptember 29-étől két hétig a felére csapja az árát. Az app maga ingyen letölthető és pár pálya fizetés nélkül játszató, viszont a teljes változat egy mobiljátékhoz képest magas áron, 3490 forintért oldható fel - ennek a felére, az iOS-es app esetében körülbelül 1790 forintra érdemes számítani az akciós árat tekintve.

Szintén pénteken jön a következő frissítés, mely egy új játszható karaktert (Daisy hercegnő), egy új világot (World Star), a saját zenék hallgatásának lehetőségét, és dekorációnak használható tárgyakat hoz. Ha saját zenét rakunk be játék közben, az irányított karakter fejhallgatót fog viselni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)