Hirdetés

Surgeon Simulator 2013 - a szemműtét sem maradhat ki

|

Több új játékmódot is kipróbálhatunk majd a tavalyi év egyik indie sikerének iPades változatában. A szemműtét az eddigi legdurvább.

Hirdetés

Tavaly kevés olyan fura cím jelent meg, mint a Surgeon Simulator 2013. A játékban műtéteket kellet végrehajtanunk néha rendkívüli szituációkban, és bár nem volt annyira szimulátoros a dolog, mint amennyire azt a név sugallja (legalábbis remélem, hogy a valóságban az nem nevezhető sikeres műtétnek, amikor a páciens összes belső szerve a földön végzi, darabokban) nagyon jól szórakoztunk rajta.

A játéknak már készül az iPad verziója, melyről sokat nem tudunk azon kívül, hogy néhány extra játékmóddal fogják felturbózni - a tabletes kiadásban például már fogorvost és szemorvost is játszhatunk. Ezekről érkezett is egy-egy rövidebb trailer, amit alant meg is tekinthettek.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, de hónapokon belül érdemes rá számítani. Addig is gyakoroljatok a PC-s verzióval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)