Hirdetés

Swing Copters - ez lesz a Flappy Bird készítőjének új játéka

|

Készítsétek az ujjaitokat! A srác, aki világsikert csinált egy repkedő madárból most egy új címmel támad.

Hirdetés

Dong Nguyen, a Flappy Bird alkotója bemutatta új játékát, ami a Swing Copters címet kapta. Az alapötlet nagyon hasonló az előző sikercímhez, ezúttal oldalra kell navigálnunk a helikopter fejű izét a képernyőn.

Már egy játékmenet videónk is van, amiből úgy néz ki, hogy a játékos dolga megérinteni a képernyő jobb vagy bal oldalát, hogy elkerülje az akadályokat. A Flappy Birdhöz hasonlóan ez is nagyon egyszerű és addiktív lesz. Remélhetőleg ez a cím már nem fog lekerülni az alkalmazásboltból azért, mert sokan játszottak vele, de tuti megint felhúz pár embert alaposan.

Swing Copters augusztus 21-én jelenik meg. Egyelőre nem tudni, hogy milyen platformokra, csak annyi biztos, hogy ingyenes lesz, és ha szeretnénk, akkor fizethetünk majd a reklámok eltávolításáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)