Hirdetés

Swipe Chapters: Fallen Mankind - magyar fejlesztésű játék készül, most ti is segíthettek

|

Érdekes projektbe kezdett bele a Bright Hobo Studio, aminek sikeréhez most ti is hozzájárulhattok.

Hirdetés

Manapság már nem csak a gyűjtögetős kártyajátékokban találkozhatunk mindenféle különleges lappal, ugyanis más műfajokkal is remekül vegyíthető ez a játékmechanika. Nemrég bemutatkozott egy vadonatúj alkotás, amiben fontos szerepük lesz a kártyáknak, ráadásul maga a játék kis hazánkban készül.

Hirdetés

Egy kis magyar indie csapat, a Bright Hobo Studio új játékáról van szó, ami a Swipe Chapters: Fallen Mankind nevet kapta, és elég ambiciózus vállalkozásnak tűnik. A posztapokaliptikus környezetben játszódó, kártyákkal operáló roguelike játékban komoly döntéseket kell meghoznunk, miközben egy új világ kihívásaival is szembe kell néznünk. A játékot olyan alkotások ihlették, mint például a Reigns vagy a Lapse: A Forgotten Future.

A srácoknak viszont a játékosok segítségére lesz szükségük ahhoz, hogy megvalósíthassák az érdekesnek tűnő projektet, így közösségi kalapozást indítottak az Indiegogo-n, ahol a 17 ezer dolláros célt szeretnék elérni. A játék egyelőre csak Androidra készül, de ha összejön a szükséges összeg, akkor az iOS-es változat is megjelenik. Sőt, a későbbiekben Steamen is elérhetővé teszik majd a játékot, de már a megjelenéskor is elérhető lesz a böngészős változat.

A tervek szerint több nyelven is átélhetjük majd a kalandot, a magyar természetesen kiemelt helyen van ezek között. Ha kíváncsiak vagytok még több részletre, és esetleg támogatnátok is a csapatot, akkor látogassatok el a kampány oldalára, ahol minden további tudnivalót megtaláltok.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)