Hirdetés

Szavazz: te vennél kifejezetten gamer telefont?

|

Van az a pénz, amiért már megéri beruházni egy komolyabb gamer mobilra? Döntsétek el ti!

Hirdetés

Egyre több gyártó pattintja oda legújabb készülékének nevéhez a gamer jelzőt, ami optimális esetben tényleg több holmi reklámfogásnál. Persze az ilyen telefonok nem is túlzottan olcsók, de manapság már melyik friss modell az? Az pedig vitathatatlan, hogy a játékipar összes platformja közül épp a mobilos részleg számai ívelnek leginkább felfelé, ez a tendencia pedig a jövőben csak hatványozódni fog.

A készülékekben rejlő nyers erő mellett szolgáltatások terén is egyre nagyobb a választák, az Xbox Game Pass Ultimate részét képező xCloudnak hála például már kedves xboxos játékainkat is kényelmesen nyúzhatjuk mobilon vagy tableten - sőt, egyre több ilyen cím esetében már az érintőképernyős irányítást is kezdik megoldani, tehát kontrollerre sincs szükség.

Hirdetés

Olyan gyártók és modellek versengenek a mobilos gamerek figyelméért, mint például 160 Hz-es kijelzőmóddal felvértezett ASUS ROG Phone 3, az oldalról előugró kamerát villantó Lenovo Legion, vagy épp a Xiaomi Poco X3 NFC, ami az olcsó gamer telefon ígéretével kecsegtet. A kínálat tehát egyre szélesebb, ennek tükrében pedig adott a kérdés: te vennél-e gamer telefont, és ha igen, akkor mennyiért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)