Hirdetés

Szemezgessünk kicsit az elmúlt hetek AppStore kínálatából!

|

Górcső alá vettük visszamenőlegesen az almás, alapvetően iPod és iPhone-ra megjelent játékok kínálatát.

Hirdetés

 

Elsőként kezdjük a We Rule című alkotással, melyben uralkodóvá válhatunk saját magunk által megkreált, festői online királyságunkban. A termelés, építés, fejlesztés és aratás egybehangolásával saját ízlésünk szerint formálhatjuk kis világunkat, és megálmodhatjuk legfényűzőbb udvartartásunk mikéntjét a barátainkéval egyetemben.

Az Infinite Dreams Inc. felhozatalában a Saiboat Championship PRO a nyerő, mellyel a hét tengeren átvitorlázva a világ legjobb játékosai ellen versenyezhetünk. Miután beszereztük a hajókat, fejleszthetjük azokat, ezáltal teljesen testreszabva az élményt.

Zombis játék nélkül nem iPod az iPod, vagy nem iPhone az iPhone, úgyhogy most nézzük a Zombie Smash című produktumot a GameDoctors prezentálásában. Alapfeladatunk egy elhagyatott, préri közepén álló házban teljesen egyedül rendet téve megvédeni alapvetően magunkat a folyamatosan özönlő éhes zombiáradattól. Szerencsére a legkülönbözőbb fegyverek arzenálja áll rendelkezésre, úgyhogy lesz némi esélyünk a túlélésre.

Ha egy kis biliárdra vágyunk, akkor ne habozzunk beszerezni a Namco Networks America hiperrealisztikus poolszimulációját a Pool Pro Online 3 személyében. Természetesen a címhez hűen online ütközetek lezavarására is van lehetőségünk, hiszen a többjátékos mód bárhol összekapcsolhatja a baráti, szórakozni vágyó társaságokat.

Voltak már zombik, most jöjjenek a ninják: a Gamerizon Chop Chop Runner-jében számos veszély leselkedik kis harcosunkra, de mindig találunk majd megoldást arra, hogy az embert próbáló akadályokon átverekedve legyőzzük az ellen katonáit.

Logikai fejtörős játék sem maradhatott ki az illusztris felhozatalból. A PushPixPull elkövetője a The Miracleworks mindent megtett annak érdekében, hogy egy viszonylag könnyen emészthető, fejtörőcentrikus játékot tegyen le az asztalra. Feladatunk annyiból áll, hogy Pix, a kis robot közbenjárásával aranyos kis dobozokat kell pakolgatni addig, míg minden szín csak egyszer szerepel a sorban, oszlopban, és négyzetben.

Fejlett grafikával érkezett a mobilplatformokra az SGN repülésszimulációja, a Skies of Glory: Battle of Britain. Emelkedjünk a magasba, és legyünk a második világháború legjobb vadászpilótáinak egyike! Mutassunk be lélegzetelállító mutatványokat, győzzük le az ellenfeleket egyedül, de ha épp úgy van kedvünk, harcoljunk egy közöset spanjainkkal akár WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül. Hadjáratok, sok bombázás, és rengeteg lövöldözés jellemzi a játékot.

Egyedi témamegközelítésre összpontosít a BurnStar, a Nerve Software-től. Célunk a játékban igencsak különös: meg kell akadályoznunk egy gonosz cég világuralomra törését, s ehhez több, mint 100 változatos pályán kell próbára tennünk reflexeinket. Lángszórónk segítségével pedig könnyedén átvághatjuk magunkat a legkülönbözőbb csapdákon, és akadályokon is.

S a végére jöjjön egy igazi öko-csemege, a Litterfin Louie által, melyet a Habelnet adott ki. Ez a nagyjából 215 forintért beszerezhető játék célzatosan hívja fel a figyelmet a környezetszennyezésre, s Louie-val, a kis sárga hallal mindent meg kell tennünk, hogy a tengert megtisztítsuk a megannyi szennyező hulladéktól. Kerüljük a veszélyes medúzákat és víziaknákat, viszont ügyeskedjünk, és kapjunk el minél több friss gyümölcsöt, hogy Louie halunk ereje mindig visszatérjen, és megmenthessük általa a víz alatti élővilágot.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)