Hirdetés

TAG Heuer luxusmobilok Magyarországon is

|

Budapest is feliratkozott arra a világtérképre, amin milliós áron forgalomba hozott mobiltelefonok értékesítési helyeit jegyzik.

Hirdetés

Válság van, ezt sulykolja belénk a média, s ezt tapasztaljuk, ha a sorra bezáró, üresen tátongó üzlethelyiségeket látjuk, netán rövidebb lett a munkaidőnk, vagy kevesebb a fizetésünk, vagy még ennél is rosszabb. Ilyen helyzetben akár azt is hihetné az ember, hogy valakinek elmentek otthonról, amikor méregdrága, luxuskategóriába sorolható mobiltelefonokat kínál eladásra, vagy annak megvásárlására költi megmaradt pénzét.



Az óráiról ismert svájci TAG Heuer bármilyen meglepő is lehet egyeseknek, mobiltelefonokkal is foglalkozik, mégpedig prémium kategóriás készülékekkel. Genf és London után már nálunk, Budapesten is megvásárolhatóak a menedzsereknek, üzletembereknek szánt luxustermékek. Az induló ár egymillió forint körül van, pedig még csak a Meridiist sorozat "szerényebb" kivitelű darabjairól van szó. A kijelzőt zafír kristálylap védi, hátlapját krokodilbőrrel vonták be, tetejébe órát építettek, a tokja pedig rozsdamentes acél.



Ha annak a rétegnek, amelyik egy ilyen, már-már ékszernek is mondható gyönyörűséget megengedhet magának - társadalmi és gazdasági helyzetéből fakadóan, presztízsből meg is teszi persze - elbűvöléséhez nem lenne elegendő a képeken is látható készülék, akkor az ő megnyugtatásukra közölhetem, hogy rövidesen megérkeznek a briliánsokkal ékesített példányok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)