Hirdetés

Márciusban jön a Teamfight Tactics mobilos verziója

|

A League of Legends új játékmódja akkora siker lett, hogy mobilokon külön klienst is fog kapni, és már túl sokat nem is kell várnunk rá.

Hirdetés

A Riot Games idén komolyan bekeményít a mobilos platformokon. Jelenlegi terveik szerint a League of Legends: Wild Rift, a Legends of Runeterra és a Teamfight Tactics is megjelenik iOS és Androidos eszközökre. Utóbbi nincs is olyan messze már: a tegnapi fejlesztői naplóból kiderült, hogy a csapat már márciusban ki akarja adni.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy márciustól magunkkal vihetjük majd a League of Legends új játékmódját. Természetesen cross-platform és cross-save megoldásokat is támogat majd, így ugyanazt a fiókot fogjuk használni mindenhol. A fejlesztői naplóban egyébként azt is elmondták, hogy a jelenlegi Rise of the Elements tematika is márciusig tart majd, amikor is Star Guardian, Project, Pulse, és Odyssey bajnokokra vált a készlet.

A 2020 nagy év lesz a Riot Games számára, hiszen idén végre tényleg eljutnak oda, hogy több játékuk is lesz a piacon. Ti melyiket fogjátok nyomni a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)