Hirdetés

A héten két újabb platformon lesz játszható a Teamfight Tactics

|

Már csak egy nagyon keveset kell várni, hogy bárhova magunkkal vihessük a LoL-on alapuló auto battlert.

Hirdetés

Az auto battler-lázra építve a Riot Games megalkotta a Teamfight Tactics című játékot, amiben a League of Legends már jól ismert bajnokai esnek egymásnak az automatikusan zajló összecsapások során. Jelen pillanatban csak PC-n élvezhetjük ezt a mókát, de ez rövidesen meg fog változni.

Hirdetés

A fejlesztők hivatalosan is bejelentették, hogy csütörtökön, vagyis március 19-én jelenik meg a Teamfight Tactics Androida és iOS-re. A PC-s funkciók mellett néhány újdonságot is hoznak a mobilos verziók, ráadásul a cross-play lehetőségnek hála platformtól függetlenül mindenki együtt játszhat, ami kifejezetten hasznos dolog.

Továbbá friss tutorialt is kapunk, ráadásul az új, Galaxies tartalmi csomagnak hála újfajta bajnokok is érkeznek. Már megjelenéskor elérhető lesz a Galaxies Pass is, ami tulajdonképpen egy Battle Pass, tehát játékkal oldhatunk fel újabbnál újabb tartalmakat. Ez alapvetően ingyenes lesz mindenki számára, de ahogy már más játékokban megszokhattuk, kap egy fizetős verziója is, ami a Galaxies Pass+ néven.

Ti kipróbáljátok majd a mobilos TFT-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)