Hirdetés

Mobilra költözik a Tekken is

|

Miután nemrég a PC-t és a konzolokat meghódította a Tekken 7, a Bandai Namco megcélozta az iOS-t és az Androidot is a Tekken Mobile-lal.

Hirdetés

Nem sokkal azt követően, hogy a Square Enix leleplezte a Final Fantasy XV Pocket Editiont, egy másik neves japán kiadó is bemutatott egy mobilos spin-offot. A Bandai Namco a Tekken Mobile érkezéséről rántotta le a leplet, ami a mobilos verekedős műfaj új trónkövetelője lehet.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel egy mikrotranzakciókkal megtámogatott free-to-play rendszerben jelenik majd meg a játék, hiszen a hivatalos oldala már most azzal kecsegtet, hogy több mint száz szereplőt gyűjthetünk össze és karaktereinket fejleszthetjük majd. Emellett a Tekken 7-ből átveszik a Rage Artokat is, ezen kívül viszont sokat egyelőre nem tudunk a játékmenettel kapcsolatban. Paca viszont már kipróbálta a gamescomon a mobil változatot, ami szerinte izgalmasabb, mint a Mortal Kombat hordozható változatának megoldása, de ennél majd minden bizonnyal bővebben kifejti is majd véleményét itt a GSO hasábjain.

A sztorimód mellett egy csapatos online és egy helyi többjátékos mód, illetve időszakos események is várnak majd. A játék egyelőre még csak Kanadában jelent meg egy soft launch keretein belül, de idővel ez bővül majd.

Ti kipróbáljátok majd a mobilos verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)