Hirdetés

Tekken Mobile - megvan, mikor indulhat mobilon is a harc

|

A Bandai Namco egy exkluzív karakterről is lerántotta a leplet.

Hirdetés

A különböző régiókban eltérő időpontokban jelenik majd meg a Tekken mobiltelefonos változata, a Bandai Namco pedig nem húzta az időt, az összes dátumot elárulta.

Hirdetés

A nemrég kiadott közlemény szerint tehát Afrikában, Kelet-Európában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és a Közel-Keleten február elsején élesedik a játék. Február 15-én Ausztriában, a Benelux államokban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Szingapúrban, Svájcban, Spanyolországban és az Egyesült Királyság területén várható a megjelenés. Március első napján pedig Hongkong, Japán, Dél-Korea, Tajvan és az Egyesült Államok következik. A világon mindenhol azonos időben, március elsején fog azonban megérkezni a mobilos kiadás exkluzív harcosa, Bo "Rodeo" Montana. Róla az alábbi előzetes mesél.

A Tekken Mobile Androidra és iOS-re is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)