Hirdetés

Terraria - bináris kalkulátort épített egy játékos

|

Mindig is tudtuk, hogy a Terraria a lehetőségek játéka, ám néhány lelkes rajongó kreativitása tényleg figyelemre méltó.

Hirdetés

A Re-Logic sandbox csodája valóban kiváló alapot nyújt alkotási vágyunk csillapításához, ráadásul nemsokára tovább bővül a Terraria univerzuma. Bár rengeteg ötletes megoldást láthattunk már a játékosoktól, a következő építmény szinte biztos, hogy kitűnik a sorból. 

Egy Joe Price néven futó youtuber nem mindennapi dolgot hozott össze a játékban. Az 1.2-es frissítés által érkezett "hoiking" mechanizmus segítségével nemes egyszerűséggel épített egy bináris kalkulátort, ami nagyon szépen átkonvertálja decimális számokká a bevitt értékeket. Az már csak afféle bónusz, hogy mindezt meg is jeleníti a gép. A lenti videón láthatjátok, hogyan működik a szerkezet.

Price a "hoiking" felhasználásával előre megépített útvonalakra lökdös különböző NPC-ket, az ösvényekre pedig számos bináris értékkel ellátott gombot helyezett el. Az NPC-k megnyomják ezeket, és máris működésbe lép a szerkezet. Okos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)