Hirdetés

Okostelefonokon és táblagépeken is játszhatunk majd Tetris battle royale-t

|

A Switch után nemsokára telefonon is összemérhetjük Tetris tudásunkat másik 99 emberrel, de nem szimplán a Tetris 99 portját kapjuk meg.

Hirdetés

Pár hónapja írtunk arról, hogy a Tetris sem maradt ki a battle royale lázból. Eddig csak Switchen szállhattunk szembe más játékosokkal, azonban most újabb platformokon lehet küzdeni az életben maradásért és szabotálni másokat.

Hirdetés

A Tetris játékokért felelős The Tetris Company ma jelentette be, hogy a N3twork nevű mobilos fejlsztőcsapattal kötött partnerségüknek hála több új Tetris játék is készül, köztük az árulkodó nevű Tetris Royale is. Egyelőre még keveset tudni a játékról, a fejlesztők azonban elárulták, hogy 100 fős csatákban versenyezhetünk egymással, illetve lesznek napi kihívások is, melyekkel többek között power-upokat, boostereket és olyan cuccokat nyerhetünk, amikkel jobban személyre szabhatjuk a felületünket.

A játék elérhető lesz iPhone-on, iPaden és Androidos eszközökönn is, a béta pedig még az évben elindul, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mely országokban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)