Hirdetés

The Elder Scrolls: Blades megjelenés - megvan a dátum?

|

A mobilos The Elder Scrolls termékadatlapján feltűnt egy dátum, mely szerint már nem kell nagyon sokat várnunk rá.

Hirdetés

Gyönyörű, hangulatos, és egy kézzel is játszható lesz az iOS-re és Androidra megjelenő The Elder Scrolls: Blades, amiben mindenféle szörnyekkel verekszünk, lootot gyűjtünk, kalandozunk, és várost építünk. 

Hirdetés

Az E3-on már két zónát megnézhetett, aki arra járt, de az a változat csak az expó látogatóinak volt elérhető, letölteni még nem lehet. A játék a rendezvény óta előrendelhető mindkét mobilos platformra, így természetesen adatlapja is van, és az App Store-ban található oldalon már szerepel a szeptember 1-jei megjelenési dátum. Lehet, hogy csak ideiglenesen, de nem  kötelező placeholdert beállítani. Persze változhat is, viszont ha tényleg ekkor jön, az elég baráti.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)