Hirdetés

The Elder Scrolls: Blades - jövőre csúszik a switches megjelenés

|

A mobilokon már játszható játékhoz hamarosan egy nagyobb frissítés érkezik, azonban az ehhez szükséges munkálatok lelassították a switches port fejlesztését.

Hirdetés

Nem állítjuk, hogy a Bethesda brillírozna az utóbbi időkben, mivel a legutóbbi pár játékuk (beleértve az id Software által fejlesztetteket is) finoman szólva sem aratott osztatlan sikert; az utolsó nagy, saját fejlesztésük, a vitathatatlanul félkész fércmű Fallout 76 kapcsán pedig a jelek szerint minden népszerűsítő próbálkozásuk kudarcba fullad. Valószínűleg ezért próbálkozik a cég a mobilpiacon, ahol márciusban megjelent a The Elder Scrolls: Blades, mely egy egész vállalható kis játék lett. Azt már egy ideje tudjuk, hogy készül a Nintendo Switch-es változat is, de a jelek szerint erre még várnunk kell. 

Hirdetés

A stúdió egy blogposztban beszélt a decemberben érkező 1.5-ös frissítésről, mely végre elhozza a PvP-t a játékba, ráadásul azt kifogásolt mechanikát is eltünteti, ami miatt várnunk kell, hogy kinyithassuk a lootot rejtő ládákat, ha nem akarunk fizetni értük. Ezzel együtt osztották meg a közösséggel, hogy a switches megjelenést elnapolták:

"Tudjuk, hogy a játékosaink türelmetlenül várják, hogy elmerülhessenek a Bladesben Nintendo Switchen, és keményen dolgozunk rajta, hogy ez megtörténhessen. Sajnos a sok változtatás közepette, amit a játékon eszközölünk, el kell halasszuk a switches megjelenést 2020 elejéig. Alig várjuk, hogy belekezdhessetek a küldetésetekbe a Bladesben Switchen is, és meggyőződésünk, hogy az így nyert időben olyannyira kicsiszolhatjuk a játékmenetet, amennyire a játékosaink azt megérdemlik. Nagyon köszönjük a türelmeteket!"

A Bethesda azt is belengette, hogy a várva várt Aréna mód is érkezik, melyben a közönség egy az egy ellen mérheti össze képességeit, ráadásul a módban a switches és mobilos játékosok is egymásnak eshetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)