Hirdetés

The Elder Scrolls Legends - ha hiszitek, ha nem, ez sem jön idén

|

Emlékeztek még a The Elder Scrolls Legendsre, amiről bejelentése óta szinte nem is hallottunk? Lesz idő felfrissíteni a memóriátokat.

Hirdetés

A Bethesda E3-as előadásán jelentette be, hogy készül a The Elder Scrolls Legends, és még az idei év folyamán elindítja.

A free-to-play, gyűjtögetős kártyajátéknak a jelek szerint több idő kell. Pete Hines Twitteren, egy rajongó kérdésére adott válaszában mondta el, hogy nagy biztonsággal tudja állítani, a játék nem jelenik meg a következő 15 (azóta már csak 14) napban. Ettől függetlenül már elkészült, játszható, és ő a teljes változatot próbálgatja, de a felhasználóknak még nem tudnák nyugodt szívvel átadni. A kvázi halasztással nyert időt a csapat a játék tökéletesítésére fordítja.

A The Elder Scrolls Legends tehát várhatóan jövőre jelenik meg, jelenlegi ígéretek szerint PC-re és okos eszközökre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)