Hirdetés

The Elder Scrolls: Legends - megjelent mobilokra is

|

A Bethesda saját kártyás játékra végre a tenyérgépeinken is elérhető, ráadásul a kezelőfelületet is átdolgozták hozzá.

Hirdetés

A The Elder Scrolls: Legends az év eleje óta érhető el táblagépekre, de a Bethesda akkor még nem akarta kiadni mobilokra, hogy a kis kijelzőkre optimalizálhassa a kezelőfelületet. Ez is elkészült, így már mindenki nyomhatja a játékot Androidos vagy iOS-es mobilokon is.

Ha még nem próbáltátok volna a játékot, akkor érdemes lesz letölteni és futni vele egy pár kört, főleg mivel kevesebb egy hónapja az E3-on bemutatott Heroes of Skyrim kiegészítő is megjelent hozzá.

A The Elder Scrolls világának rajongói biztosan élvezni fogják, és az egyedi játékszabályok a sokat próbált pókermestereknek is nyújthat elég újdonságot ahhoz, hogy lefoglalja őket egy időre.

Persze a legjobb az, ha ti mondjátok el, mit gondoltok a játékról, nyitva a kommentszekció ezen célból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)