Hirdetés

The Impossible Game 2 és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

12 év után érkezett meg a The Impossible Game folytatása.

Hirdetés

Vannak azok az iszonyú idegesítő reklámok, amik azt sugallják, hogy egyes játékokat, fejtörőket a felhasználók nagy hányada nem tud teljesíteni, megoldani, aztán persze hamar kiderül, hogy igazából nem is olyan nehezek, és csak egy hamis ígérettel késztettek minket a letöltésre. A The Impossible Game idejében még nem éltek ilyen trükkökkel a fejlesztők, az tényleg nem volt könnyű. Akár játszottatok vele, akár nem, a folytatására nézzetek rá.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

The Impossible Game 2 (iOS, Android) - ingyenes

A The Impossible Game azzal emelkedett ki annak idején az App Store felhozatalából, hogy amint azt a neve sugallja, "lehetetlen" volt végigjátszani. Valójában csak meglehetősen nehéz. Folytatása 12 év után érkezett meg, vadonatúj pályákat, mechanikákat, online battle royale módot és pályatervezőt is kínál. Játszani ingyenes, de aki minden tartalmat el szeretne érni, az Achievement Pass-zal oldhatja fel a lezárt dolgokat.

További mobiljáték megjelenések

A Musical Story (iOS) - 1790 Ft

Axolotl Stars (iOS, Android) - ingyenes

Fatal Fury ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1490 Ft

Guns At Dawn: Shooter Online (iOS, Android) - ingyenes

Ploppy Pairs (iOS) - 699 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)