Hirdetés

The Lord of the Rings: Rise to War és még 12 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Gyűrűk Ura franchise a filmek után sok-sok évvel sem nyugszik.

Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy 20 éve került mozikba A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége? Az ezzel kezdődő filmtrilógia óriási siker lett, játékok is kísérték, sőt, épp készül egy sorozat az Amazonnál, ami visszavisz minket Tolkien világába. Addig is jönnek újdonságok, mint például a héten megjelent Rise to War, ami a rajongóknak mindenképp megér egy próbát.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

The Lord of the Rings: Rise to War (iOS, Android) - ingyenes

A Gyűrűk Ura legújabb adaptációjában jól ismert karaktereket láthatunk viszont, miközben Középfölde különböző területein küldjük harcba egységeinket. Fejleszthetjük erődünket, képezhetünk katonákat, és felfedezhetjük a világ csodáit.

EXIT - The Curse of Ophir (iOS, Android) - 2290 Ft

Társasjátékokból eleve óriási a választék manapság, de az utóbbi egy-két évben megjelent egy új kategória, a szabadulós játékoké, amik a szabadulószobák élményét igyekeznek átadni. Az EXIT széria számos része elérhető magyarul is, de most megjelent egy mobilos variáció, melyben egy szállodában kell nyomoznunk egy neves író eltűnése után.

További mobiljáték megjelenések

Actraiser Renaissance (iOS, Android) - 6990 Ft 

Arctictopia (iOS, Android) - 1790 Ft / 2090 Ft

Arkheim - Realms at War (iOS, Android) - ingyenes

Collection of SaGa Final Fantasy Legend (iOS, Android) - 6990 Ft

Indies' Lies (iOS, Android) - ingyenes

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)