Hirdetés

The Past Within és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Hangulatos kooperatív játékot és néhány egyéb érdekességet is ajánlunk.

Hirdetés

Egyre nagyobbra hízik és egyre változatosabbá válik ezáltal a Netflix játékkínálata, ami minden előfizető számára elérhető, de valószínűleg még mindig nem tudják ezt elegen. A héten egy újdonsággal bővült, a Skies of Chaosszal, ami egy retro repülős shooter - próbáljátok ki ezt először (mobilról, iOS vagy Android is játszik), aztán nézzetek körül még a kínálatban, ha van élő előfizetésetek.

Mindenekelőtt persze jöjjön a szokásos heti mobiljátékos lista.

Kiemelt mobiljáték megjelenés

The Past Within (iOS, Android) - 1290 Ft / 1499 FtH

A The Past Within egy kizárólag kooperatívan játszható point and click kalandjáték, amiben a múltat és a jövőt egy barátunkkal együtt fedezhetjük fel, közösen megoldva rejtélyeket, folyamatosan kommunikálva arról, mit látunk magunk körül. A mobilos változat a PC-ssel is párosítható. Körülbelül két óra végigjátszani, egy álmos hétvégére tökéletes.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

ARIDA: Backland's Awakening (iOS, Android) - 799 Ft / 1099 Ft

Beyond Chess (iOS) - ingyenes

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Creatures of the Deep (iOS) - ingyenes

Dracula City Master: Idle Army (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)