Hirdetés

Kapunk még egy Pokémon mobiljátékot?

|

A The Pokémon Company egy új álláshirdetést tett ki, amiben egy új mobiljáték dizájnert keresnek Unity tapasztalattal.

Hirdetés

Nem kétség, hogy érdemes most mobilra fejleszteni, ezt például a Pokémon GO sikere is jól mutatja. A mindenféle, a franchise-hoz kötődő dolgokat felügyelő Pokémon Company álláshirdetése a LinkedInen bukkant fel először. Ebben egy játékdizjánert keresnek 5 évnyi mobilos vagy más videojátékos tapasztalattal. A leírás szerint a fejlesztők a Unity motort fogják használni.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy a Pokémon TCG-t akarják mobilokra vinni, annak a digitális verzióját ugyanis pont a Unity hajtja. Bármi is legyen, valószínűleg nem fognak mellényúlni egy újabb mobilos Pokémonnal. A Pokémon GO (amit ugyan főleg a Niantic fejleszt) a mai napig hatalmas siker, a Pokémon Quest ugyan csak rövidtávon volt szórakoztató, de addig nagyon, és a Magikarp Jump is meglepően népszerű lett.

Ti milyen mobilos Pokémon játékra számítotok a stúdiótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)