Hirdetés

A botrányos életű Lindsay Lohan saját mobiljátékot dobott piacra

|

Úgy látszik a Rockstarral való pereskedés közben Lohan kisasszony annyira megszerette a játékvilágot, hogy saját mobilos címet dobott a piacra. Nem ez lesz az év játéka, az egyszer biztos.

Hirdetés

Emlékszünk még Lindsay Lohanre az ezredfordulóról? Igen, arra az elbűvölő tinisztárra, akiért a lányok a hajáért, a fiúk a mosolyáért rajongtak. Az elmúlt években leginkább drogos balhéiról, plasztikai műtéteiről és peres ügyeiről ismert színésznő egykor szebb napokat is megélt, és mivel saját szakmájában mostanság nem igazán alkalmazzák, új bevételek után kellett néznie.

Nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy Kim Kardashian mobiljátéka az év egyik legjobban kereső címe lett, az amerikai színész-műsorvezető dollármilliókat vágott zsebre az elég bugyuta, de sokak által imádott játékkal. Ezt az irányvolnalat próbálja meg követni Lindsey Lohan is, akinek lassan bele kell törődnie, hogy nem a Rockstar kontójára fog meggazdagodni.

Az Android és iOS alapú eszközökre megjelenő The Price of Fame-ben egy feltörekvő celebet irányíthatunk, akit Lindsay szárnyai alatt törhet be a köztudatba. Ha a botrányos életű színésznő egyengeti a karrierünket, akkor túl sok jóra ne számítsunk, de ahogy játék mottója is tartja : a celebséghez vezető út drámával van kikövezve".

A freemium játék már most letölthető, a játékmenet pedig olyan izgalmakat ígér, amiről mások még álmodni sem mernek. Verekedhetünk a liftben, fenék-implantátumot ültethetünk be magunknak, vehetünk egy saját félszigetet, sőt, ha elég bátrak vagyunk, akár egy beef-et is írhatunk valamelyik ellenfelünknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)