Hirdetés

Megjelent az új The Sims mobiljáték

|

Az élmény sokkal közelebb áll a PC-s játékhoz, mint a The Sims Freeplay esetében.

Hirdetés

Bizonyos régiókban már egy jó ideje tesztelgette az EA a The Sims Mobile-t, viszont a játék csak most lett világszerte elérhető.

Hirdetés

Ebben, ahogy a PC-s, Mac-es és a tavaly konzolra megjelent változatokban is, simeket hozhatunk létre, terelgethetjük az életüket, házakat építhetünk. Emellett részt vehetünk speciális napi eseményekben is. Alapvetően ingyenes, de pár elem korlátozza az előrehaladást - aki nem akar fizetni, lassabban fog tudni továbblépni, aki meg hajlandó költeni, annak kevesebb fájdalma lesz az életben. Kezdjetek bele, aztán majd meglátjátok, mennyi időt kell belerakni ahhoz, hogy élvezetes legyen, és így megéri-e nektek játszani vele.

iOS-re itt, Androidra itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)