Hirdetés

The Walking Dead: All-Stars és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Még a The Walking Dead fináléjának kezdete előtt kaptunk egy új mobiljátékot, és bővült a Netflix felhozatala is.

Hirdetés

Sokan valószínűleg már évekkel ezelőtt elengedték az egészet, de a The Walking Dead még mindig fut, továbbra is népszerű, és ősszel, a 11. évad utolsó harmadával lezárul a fő történetszál. Ez nem azt jelenti, hogy a franchise is pihen, hiszen rengeteg sorozatos spin-off jön, valamint számíthatunk játékokra is, inkább mobilos fronton, mintsem PC-n és konzolokon. Arra érdemes készülni, hogy változó minőséget képviselnek majd, de reméljük, egyszer jön valami, ami annyira betalál, mint a Telltale kalandjátéka - és valószínű, hogy nem a The Walking Dead: All-Stars nevű idle játék lesz, aminek leírásában külön kiemelik, hogy alig igényel interakciót... Azért egy esélyt a rajongók így is adjanak neki.

Egyébként a Heads Up!-ot, a Project Winter Mobile-t és a Wild Arena Survivort is kifejezetten ajánljuk a figyelmetekbe, ezeket a nagyobb listán találjátok.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

The Walking Dead: All-Stars (iOS, Android) - ingyenes

A Com2uS nem mozog bizonytalanul a játékok világában, de nem mindig alkot emlékezeteset. A kimondottan a képregényeken alapuló The Walking Dead: All-Starsban természetesen a túlélésért harcolhatunk, de az idle játékmenetnek köszönhetően nem kell sokat tennünk. Megjelennek benne a franchise közismert karakterei, akiket csapatunkba gyűjthetünk.

További mobiljáték megjelenések

Dragon Trail: Hunter World (iOS, Android) - ingyenes

Jacky's Hidden Items (iOS, Android) - ingyenes

Lost Light (iOS, Android) - ingyenes

NETFLIX Heads Up! (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)