Hirdetés

The Walking Dead: Our World - jön a Pokémon GO kihívója

|

Az AMC bejelentette, hogy Robert Kirkman világára építve készülnek egy augmented reality mobiljátékkal.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a The Walking Dead: Our Worldről, de az már biztos, hogy jön a Pokémon GO-szerű Walking Dead játék. A "zombi mód sétálgató pokémonosok" mondat új értelmet fog nyerni hamarosan.

Nincsenek részletek, képek, de még egy nyamvadt másodpercnyi játékmenet anyag se a lenti bejelentő trailerben. Ettől függetlenül az elképzelésnek örülünk, és alig várjuk, hogy bármit megtudhassunk a címről.

A bejelentésben egyébként az egyetlen meglepő dolog, hogy ez az első komolyabb próbálkozás a Pokémon GO ötletének megcsavarására. Egyelőre nincs megjelenési dátum, így várunk türelemmel minden infóra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)