Hirdetés

The Walking Dead: Our World - jön a Pokémon GO zombikkal

|

Miért ne lehetne zombikkal is feldobni a kiterjesztett valóságot? A The Walking Dead: Our World érdekes mobiljátéknak ígérkezik, ha a Pokémon GO bejött, akkor most figyelj!

Hirdetés

A Pokémon GO töretlen sikere egyre több stúdiót ösztönöz arra, hogy ők is megpróbálkozzanak kihasítani egy szeletet a kiterjesztett valóságra épülő mobiljátékok tortájából. A Jurassic World: Alive, valamint a Harry Potter: Wizards Unite mellett jön a zombis változat, a The Walking Dead: Our World, amely Robert Kirkman világára épít. 

Hirdetés

Bár a játékot bejelentő trailerben egy másodpercnyi gameplay-t sem láthattunk, a Next Games most orvosolta ezt a hiányt egy félperces videóval, amelyben végre megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet.

Játékosként az a feladatunk, hogy a való világot járva császkálókkal harcoljunk különböző fegyvereket markolva, amiben a The Walking Dead sorozatból ismert karaktere - mint Rick, Daryl és Michonne - is a segítségünkre lesznek. Kicsit olyan ez, mint a játéktermi lövöldék, csak mobilon. És akár a nappalinkban is játszhatjuk. 

The Walking Dead: Our World iOS és Android eszközökre jön hamarosan, várhatóan valamikor április és június között.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)