Hirdetés

The Walking Dead: Our World - hamarosan megjelenik a zombis Pokémon GO

|

Az augmented reality játéknak végre tudjuk a megjelenési dátumát, már nem kell rá sokat várni.

Hirdetés

Az AMC közel egy éve jelentette be, hogy a Pokémon GO mintájára terveznek augmented reality mobiljátékot a The Walking Dead világával a főszerepben. A projekt végre elkészült, pár hét múlva már játszható is lesz a The Walking Dead: Our World iOS-en és Androidon.

Hirdetés

A játék július 12-én jelenik meg, a bejelentés mellé pedig természetesen érkezett egy trailer is a fejlesztő Next Games jóvoltából:

A kiterjesztett valóságban kivehetjük a részünket a zombiapokalipszisből, a kalandozásaink során pedig olyan társakat szerezhetünk, mint Rick, Daryl vagy Michonne.

A felfedezés, harcolás és különböző tárgyak gyűjtögetése mellett csapatosan is lehet majd heti kihívásokat teljesíteni, a legjobb pillanatokat pedig megoszthatjuk barátainkkal vagy akár az egész világgal.

Hogy hangzik szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)