Hirdetés

The Walking Dead: Survivors és még 7 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Bár a sorozat 10. évada lezárult, a Skybound nem hagy minket unatkozni.

Hirdetés

A múltheti Apple Arcade frissítéssel aztán tényleg minden előfizető találhatott magának valamit, amivel elütheti az időt, de jutott pár játék a többi iOS-esnek és androidosnak is. Ez a hét egy kicsit szerényebb, de még pont annyira, hogy legyen miből válogatnunk. Íme, ezt hozta az elmúlt néhány nap.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Northgard (iOS) - 2990 Ft

Egyre több minőségi stratégiai játék jelenik meg okostelefonokra és táblagépekre, és bár általában prémium áron lehet őket beszerezni, megéri többet fizetni értük. A Northgard a skandináv mitológián alapszik, egy viking klánt irányítva küzdhetünk egy rejtélyes, új kontinens irányításáért.

The Walking Dead: Survivors (iOS, Android) - ingyenes

A képregény befejezése után hamarosan véget ér a The Walking Dead sorozat is, egy évad van még hátra, azzal lezárul a jelenleg ismert csoportok története, és spin-offokban folytatódik tovább egyes karakterek útja a zombik által megtépázott világban. Játékokra azért még számíthatunk: a héten jött a Survivors, melyben tábort építhetünk, felfedezhetjük az ismeretlent, zombikkal harcolhatunk, új túlélőkre bukkanhatunk, és természetesen a sorozat közkedvelt karaktereivel bandázhatunk.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Disgaea RPG (iOS, Android) - ingyenes

Faily Brakes Classic (iOS, Android) - 699 Ft

HIX (iOS, Android) - 1490 Ft / 1590 Ft

A folytatásért lapozz tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)