Hirdetés

The X-Files: Deep State - jövőre új X-akták játék jön

|

Valamikor 2018 elején kapjuk meg, és nem meglepő módon nyomoznunk kell majd benne.

Hirdetés

Vitatható, mennyire jó videojáték-alapanyag az X-akták, de szerencsére nem nekünk kell kitalálni, milyen játékot lenne érdemes készíteni belőle. A Deep State nem hangzik rosszul.

Hirdetés

Egyelőre elég keveset tudni róla. Jelenleg úgy néz ki, hogy Mulder és Scully kimarad belőle, viszont a játékosok egy FBI ügynök szerepében tárgyak, nyomok, bizonyítékok keresésével, fejtörők megoldásával, valamint dialógusokon keresztül vizsgálódhatnak rejtélyes gyilkosságok helyszínein. 2010 tavaszán, a 9. és 10. évad idejében játszódik. Alapvetően ingyenes lesz, viszont új ügyek havonta érkeznek, amikért már lehet, hogy fizetni kell. Ezt egyelőre nem tudjuk biztosra.

iOS-en, Androidon és Facebookon játszhatunk majd vele, várhatóan már januárban, az új évad indulása környékén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)