Hirdetés

This is the President és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Elnökként próbálhatjuk eltörölni bűneinket, aranyos lényeket terelgethetünk, vagy nosztalgiázhatunk is a hét új mobiljátékaival.

Hirdetés

Én személy szerint úgy ráfüggtem a Knotwordsre, hogy beépítettem a reggeli és esti rutinomba, és még a hónap felénél sem járunk, de majdnem végeztem a havi feladványokkal. Angolul tudóknak vagy azoknak, akik úgy gondolják, jól tudnak angol szavakat megtippelni úgy is, hogy nem ismerik a jelentésüket, kifejezetten ajánlott, olyan, mintha egy keresztrejtvény és egy killer sudoku egyvelege lenne. Ha nem ezt, akkor valami mást próbáljatok ki az alábbi listáról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kiemelt mobiljáték megjelenések

This is the President (iOS, Android) - 3990 Ft / 1795 Ft

A HandyGames történetvezérelt menedzserjátékában a 2020-as évben járunk, minket választanak meg az Egyesült Államok elnökének, elsődleges feladatunk viszont nem az ország irányítása, hanem az, hogy korábbi gyanús ügyleteinket, bűneinket semmissé tegyük egy új alkotmánymódosítással. A régiek mellé új problémák is társulnak, amiket a lehető legügyesebben kell kezelnünk.

További mobiljáték megjelenések

Aero Fighters 2 ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1690 Ft / 1490 Ft

Badland Party (Apple Arcade)

Dislyte (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)